Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2016. Április 01. 20:21, péntek | Helyi

Hidegen sajtolt olaj Karcagról

Hidegen sajtolt olaj Karcagról

Új üzemet avattak városunkban

Kiss Mihály és családja olajüzemet alakított ki Karcagon. A pénteki átadón a megjelenteknek szólt az elmúlt évtizedekben a mezőgazdaságban végzett munkájáról, s arról, hogyan jött létre pályázati forrásból ez az üzem, melyben több hidegen sajtolt olajat készítenek, s nagyon fontos, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak. Az egészséges életmód hívei megtalálják a kínálatban a mák, len, máriatövis és napraforgó olajat is.


Hubai Imre, a NAK országos alelnöke és dr. Nagy István, az FM parlamenti államtitkára is arról szóltak, mennyire fontos ma, hogy gyógynövényeket fogyasszunk, s arról is szó volt, hogy nálunk ezek jó rész szabadon megterem, természetes körülmények között, így ezt a helyzeti előnyünket más országokkal szemben jobban ki kellene használnunk. Jó példa erre a most átadott olajüzem, melyet Nt. Koncz Tibor református elnök-lelkész áldott meg. Kovács Sándor, a JNSZ Megyei Közgyűlés elnöke szintén elismeréssel szólt a "Kiss család" újabb vállalkozásáról és az üzemeltetéshez sok sikert kívánt Kiss Mihálynak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 29. 15:03, szombat | Helyi

A Karcagi Birkafőző Fesztivál

A pénzügyminiszter emlékeztetett arra, a karcagi birkapörkölt ma már hungarikum, amely a térséghez kötődik, de képes más vidéken élők körében is kifejteni az összetartó erejét.

2024. Június 27. 15:17, csütörtök | Helyi

Nagyvénkerti városrész fejlesztése

A támogatás segítségével Karcag Városi Önkormányzat, mint kedvezményezett az alábbi fejlesztéseket kívánja megvalósítani:

2024. Június 27. 13:22, csütörtök | Helyi

Nyári betakarítás

Az elkövetkezendő időszakban több mezőgazdasági vontatóval, lassú járművel és önjáró munkagéppel találkozunk az utakon.

2024. Június 21. 20:28, péntek | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai: