Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Impresszum

 

www.infokarcag.hu

Karcag és vonzáskörzetének hírportálja
 

Kiadó:Kun - Média KFT Kft.
Telefonszám: (30) 30- 223-8844
E-mail:karcagtv@gmail.com

Fotótörlés, egyéb információk:
Telefonszám: (30) 30- 223-8844
E-mail:karcagtv@gmail.com

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas programinformációt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon és oldalon helyez el a portálon. A programok elmaradásáért, a műsor változásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.
Tilos portálunk bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli felhasználása.
A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

Fórum
"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/
A kiadó semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a www.infokarcag.hu fóruma moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele.
A kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbségi jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, amennyiben tudomására jutnak.
Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik topikban, kérjük, jelezze az karcagtv@gmail.com e-mail címen vagy a (30) 30- 223-8844 telefonszámon. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás vagy topik az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a fórum tisztaságát.
A kiadó fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot.
A fórumoldalaink tartalmáért felelősséget nem vállalunk, az ott megfogalmazottakkal nem minden esetben értünk egyet. Oldalunk nem tagja a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének, ám kódexük irányelveit elfogadja és a fórumoldalakon ezek betartására törekszik.

Tartalomszolgáltatási Kódex
A www.infokarcag.hu a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A honlappal kapcsolatos észrevételek
A weboldal informatikai hátterét a VOOV Kft. felügyeli. A weboldal alatt a Sputnik Framework v.3.1.0 fut. Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info@infovaros.hu címre küldje. Telefon: 36-30/285-16-93

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit az info@infovaros.hu címre küldje.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

MTI Hírfelhasználó