Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2024. Október 21. 10:25, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt

Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 4 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 3 napban a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő bátonyterenyei ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök október 19-én este, Szelevényen. A férfit további mintavételre előállították, illetve megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ezért meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás, míg engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Egy monori lakos közlekedett személygépkocsival október 20-án este Újszászon, amikor az egyenruhások ellenőriztek. Megállapították, hogy a sofőr úgy ült a volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd eljárás alá vontként meghallgatták, és őrizetbe vették.

Címkék: #karcag tv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 20. 14:00, vasárnap | Helyi

DÍJAZTÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTEKET

A IX. Traktoros Ügyességi Verseny keretein belül lezajlott a „Legszebb konyhakertek” országos program karcagi eredményhirdető ünnepsége.

2024. Október 20. 07:00, vasárnap | Helyi

RABLÁS MIATT ŐRÍZETBEN

Egy kenderesi férfi az éj leple alatt jutott be áldozata otthonába és vitte el a pénzét. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, kezdeményezték letartóztatását.

2024. Október 19. 16:00, szombat | Helyi

TURISZTIKAI RÉGIÓMÓDOSÍTÁS ELŐTT

Esélyt kaphatnak a kitörésre a vármegye kevéssé kiemelt turisztikai körzetei.

2024. Október 19. 09:00, szombat | Helyi

MEGTARTOTTA ELSŐ FOGLALKOZÁSÁT A KUN KUCKÓ

Az új tanév kezdetével, ismét elindultak városunkban a különböző témájú szakkörök. Kameránkkal látogatást tettünk a Kun Kuckó gyermekszínjátszó kis csapatához.