Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2024. Szeptember 16. 20:18, hétfő | Helyi

Vasúti kocsik fosztogatói rendőrkézen

Vasúti kocsik fosztogatói rendőrkézen

A szolnoki rendőrök azonosították és elfogták azokat az elkövetőket, akik MÁV-állomáson vasúti kocsikból vittek el nagyobb mennyiségben kábeleket.

Szeptember 10-én 19 óra után a szolnoki MÁV-állomás vasúti rendészei vették észre, hogy két férfi megbontotta több személyszállító vasúti kocsi mennyezetén a lámpatesteket, kiszerelte a fény- és a gégecsöveket, majd elvitte a bennük futó elektromos vezetékeket. A tettesek elmenekültek.

A szolnoki rendőrök széles körű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd előállítottak egy fiatalkorú fiút és egy 28 éves szolnoki férfit a rendőrkapitányságra, akiket lopás bűntett miatt hallgattak ki. A felnőtt gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy nyáron 16 alkalommal 24 vasúti kocsiból vágta ki a kábeleket, amivel megközelítőleg 6 millió forintos kárt okozott. A nyomozók vizsgálják, hogy köze van-e a férfinak a MÁV sérelmére korábban elkövetett lopásokhoz. Őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.

Címkék: #karcag tv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 17:00, szerda | Helyi

HÁROM NAP ALATT ÖT BŰNCSELEKMÉNY

Három nap alatt öt bűncselekményt követett el egy jászladányi férfi. Ebből hármat ugyanazon a napon.

2024. Szeptember 18. 15:25, szerda | Helyi

XXIX. MBH Bank Városi Polgármesterek Randevúja Karcagon

XXIX. MBH Bank Városi Polgármesterek Randevúja Karcagon

2024. Szeptember 18. 13:00, szerda | Helyi

NEKTARINSZÜRET

Még néhány nap és véget ér az idei őszibarack- szezon, a magyar gyümölcsök helyét átveszik a külföldről hozottak. A termelők- kereskedők szerint idén jobb volt a termés, mint tavaly, az árak viszont nem változtak.

2024. Szeptember 18. 09:00, szerda | Helyi

TAGADJA, HOGY MEGFOJTOTTA AZ APJÁT

Egy karcagi férfi többször is bántalmazta édesapját, majd egy nézeteltérésük odáig fajult, hogy dulakodás közben megfojtotta az apját. Az ügyben most újabb tárgyalást tartottak. A férfi továbbra is tagadja tettét.