Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2024. Július 31. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: karcag tv

ÚJABB DÍLER RENDŐRKÉZEN

ÚJABB DÍLER RENDŐRKÉZEN

A nyomozók elfogtak és őrizetbe vettek egy kunszentmártoni kábítószer-kereskedőt. Két fogyasztó ellen szintén eljárás indult.

A gyanú szerint egy 42 éves férfi több mint egy éve árusított drognak minősülő fehér, kristályos port, amelynek tiszta hatóanyag-tartalma meghaladta a csekély mennyiség hússzorosát. Az aprólékos nyomozásnak köszönhetően a rendőrök a lakásán fogták el a férfit. A házban drogbizniszhez használt eszközöket, pénzt és kábítószergyanús anyagot találtak a nyomozók.
A terjesztőt kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. Az egyenruhások egy 48 éves helyi férfit és egy 28 éves helyi nőt is előállítottak a rendőrkapitányságra. A két fogyasztót kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Szabadlábon hagyásuk mellett folytatják velük szemben az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 16:00, kedd | Helyi

MINDEN KOROSZTÁLYNAK KEDVESKEDTEK

A Traktoros versenyen a Bengecseg Alapítvány programjaival a fiatalabb korosztálynak, a különféle egészségügyi szűrésekkel pedig az idősebb korosztálynak kedveskedtek a szervezők.

2024. Október 22. 14:00, kedd | Helyi

MAGYAROK VÁSÁRA KENDERESEN

Látványos bemutatókkal és kirakodóvásárral várta az érdeklődőket a Magyarok Vására program Kenderesen.

2024. Október 22. 10:00, kedd | Helyi

BŰNÖSNEK TALÁLTA A BÍRÓSÁG A KARCAGI FÉRFIT

Elsőfokon 16 év börtönt kapott az a karcagi férfi, aki megfojtotta édesapját. Az ügyben kitűzött tárgyaláson a vádlott nehezen viselte el a történéseket.

2024. Október 22. 06:00, kedd | Helyi

ŐSZI GOMBASZEZON

Hogy milyen gombák teremnek az őszi gombaszezonban, és hogy mit kell kötelezően megtenni a fogyasztásuk, felhasználásuk előtt, az a most következő híranyagunkból kiderül.