Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2024. Július 10. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: karcag tv

TRAGÉDIA HAJDÚSZOVÁTON

TRAGÉDIA HAJDÚSZOVÁTON

Egy ötéves kisfiú a csatornába fulladt Hajdúszováton. A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a kisfiú és hétéves bátyja a csatorna mellett játszottak, amikor a gyerek beleesett a vízbe. Testvére próbálta kihúzni, de nem tudta, ezért hazaszaladt és szólt a szüleiknek, akik hívták a 112-es segélyhívó telefonszámot. A szülők és a hatóságok is rövid időn belül a helyszínre siettek, azonban a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni. A helyszínen Váradi Jenő, Hajdúszovát polgármestere elmondta a néhol 2 méter mély vízben a gyereknek esélye sem volt a túlélésre.

Szinkron: 0414 00:31- Váradi Jenő Hajdúszovát polgármestere
12 órakor a rendőrség értesített, hogy vízbefulladt a kisgyerek. Egy nagy családról van szó a Bocskai utcában laknak. Körülbelül 800 méterre van ez a csatorna. Nem is értem, hogy a gyerekek mit kerestek ott felügyelet nélkül. Mocsaras és mély a csatorna, egy ilyen kis gyereknek, mint aki beleesett sajnos esélye sem volt. Nagyon meredek a partja, így nem tudott kijutni a vízből sajnos.

Narráció: A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte: közigazgatási és büntetőeljárást is indítottak a Hajdúszováton megfulladt ötéves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 16:00, kedd | Helyi

MINDEN KOROSZTÁLYNAK KEDVESKEDTEK

A Traktoros versenyen a Bengecseg Alapítvány programjaival a fiatalabb korosztálynak, a különféle egészségügyi szűrésekkel pedig az idősebb korosztálynak kedveskedtek a szervezők.

2024. Október 22. 14:00, kedd | Helyi

MAGYAROK VÁSÁRA KENDERESEN

Látványos bemutatókkal és kirakodóvásárral várta az érdeklődőket a Magyarok Vására program Kenderesen.

2024. Október 22. 10:00, kedd | Helyi

BŰNÖSNEK TALÁLTA A BÍRÓSÁG A KARCAGI FÉRFIT

Elsőfokon 16 év börtönt kapott az a karcagi férfi, aki megfojtotta édesapját. Az ügyben kitűzött tárgyaláson a vádlott nehezen viselte el a történéseket.

2024. Október 22. 06:00, kedd | Helyi

ŐSZI GOMBASZEZON

Hogy milyen gombák teremnek az őszi gombaszezonban, és hogy mit kell kötelezően megtenni a fogyasztásuk, felhasználásuk előtt, az a most következő híranyagunkból kiderül.