Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2017. November 02. 19:23, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI, Karcag TV

Simicskó István: meg kell védeni Magyarországot

Simicskó István: meg kell védeni Magyarországot

Meg kell védeni Magyarországot, pótolhatatlan érték ez a 93 ezer négyzetkilométer – hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön Karcagon,

Meg kell védeni Magyarországot, pótolhatatlan érték ez a 93 ezer négyzetkilométer – hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön Karcagon, az illegális bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációról szóló lakossági fórumon.

Simicskó István a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtárban összegyűlt hallgatóság előtt azt mondta: nem akarnak olyan Magyarországot, Európát, amelyben nap mint nap félni kell a terrortámadásoktól. Hozzátette: ma már nincs olyan hét, amikor ne szólnának hírek terrortámadásról, ez korábban nem így volt.

Mint mondta, nem tudnak megbékélni egyes nyugat-európai politikusok nyilatkozataival, amelyek szerint „a 21. század erről szól és együtt kell élni a terrorizmussal”. Ezt nem szabad elfogadni – jelentette ki a miniszter.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 15:00, szombat | Helyi

KŐMŰVESKALAPÁCCSAL TÁMADT

Durván összevert egy idős férfit egy cibakházi fiatal, aki súlyos gyógyszerfüggőséggel küzd. Egy nyugtatót szeretett volna kérni a bántalmazottól, aki ennek nem tett eleget.

2024. Szeptember 28. 07:00, szombat | Helyi

”ÜGYESKEDJ A KERÉKPÁRODDAL”

Ebben az évben is a közlekedési eszközök, szabályok megismertetése volt a célja az „Ügyeskedj a kerékpároddal” című rendezvénynek, melynek a Városháza előtti tér adott otthont.

2024. Szeptember 27. 15:00, péntek | Helyi

MAKETTKIÁLLÍTÁS A KARCAGI ZSINAGÓGÁBAN

Ingyenesen látogatható makettkiállítás nyílt a karcagi Zsinagógában.

2024. Szeptember 27. 14:00, péntek | Helyi

FEGYHÁZ VÁRHAT A SZOLNOKI FÉRFIRA

A Szolnoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a 39 éves szolnoki férfivel szemben,