Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2024. Május 10. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: karcag tv

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók most őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

Egy idős férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint Tiszaburán három ismeretlen elcsalta egy szántföldre, majd ott bántalmazták és elvették a tárcáját 47 ezer forinttal.
A helyi rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket.
Két tiszaburai fiút és egy fiatal nőt állítottak elő, és hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a fiatalkorúakat és női társukat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.
A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás bűntett miatt indult eljárás a három gyanúsított ellen.

Címkék: lopás, tiszabura

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.