Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2024. Október 17. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: karcag tv

ŐRÍZETBEN

ŐRÍZETBEN

A kunszentmártoni rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását annak a helyi férfinak, aki nyolc bűncselekményt követett el rövid időn belül a településen.

Sok van a rovásán a 25 éves férfinak, a gyanú szerint nyolc bűncselekmény, főleg lopás köthető a nevéhez, melyeket július és szeptember között követett el Kunszentmártonban. Több járműből és boltból is lopott, de volt, hogy a sportcsarnok öltözőjét rámolta ki, vagy épp kerékpárt tolt el jogtalanul. Az ügyek egyesítését követően a kunszentmártoni rendőrök előállították a férfit, hétrendbeli lopás és garázdaság gyanúját közölték vele, majd őrizetbe vették és indítványozzák letartóztatását.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 18. 06:00, péntek | Helyi

LÁTÓPONT KARCAGON

A tavalyi évben egy sikeres pályázat révén Látópont lett Karcag Városa.

2024. Október 17. 14:00, csütörtök | Helyi

15 EZER FORINT TARTOZÁS MIATT RABOLTÁK EL

15 ezer Ft-os tartozás miatt raboltak el egy fiatalembert Cibakházán. A rablók betuszkolták egy autóba és arra kényszerítették, hogy egy bankautomatánál vegye le a pénzt és adja át nekik.

2024. Október 17. 11:00, csütörtök | Helyi

ZÖKKENŐMENTES AZ ÚJ SZABÁLY BETARTATÁSA

A szeptemberi iskolakezdés során új rendszerrel kellett megismerkedni az általános és középiskolásoknak. Ez pedig a mobiltelefon-használat korlátozása volt, amit egyes felmérések szerint a szülők többsége támogat.

2024. Október 17. 06:00, csütörtök | Helyi

ALAKULÓ ÜLÉS KARCAGON

Megtartotta alakuló ülését Karcag Város Önkormányzatának új Képviselő-testülete.