Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Június 10. 14:03, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Ő CSAK „SZÉPEN KÉRTE” A PÉNZT

Ő CSAK „SZÉPEN KÉRTE” A PÉNZT

A gyanúsított állítja, hogy ő nem követett el bűncselekményt, hiszen önként adott neki pénzt a diák a törökszentmiklósi buszpályaudvaron. A nyomozókat nem hatotta meg a sztori, őrizetbe vették a rablót.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt folytat nyomozást egy fiatal helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint június 9-én, délben egy kerékpárral érkező 18 éves fiatal a városi buszpályaudvar területén várakozó diáktól pénzt követelt. A fiú nem akart adni, de a tettes megragadta az övtáskáját, ráncigálta és veréssel fenyegetőzött, ezért 4000 forintot és 70 lejt adott át a sértett. Bejelentést követően a rendőrök a térfigyelő kameráknak és szemtanúk által adott pontos személyleírásnak köszönhetően elfogták a gyanúsítottat és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

A tettes állítja, hogy a diák önként adott pénzt neki, amit ő nagyon szépen megköszönt, azonban a tanúk egész másról számoltak be a nyomozóknak.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezik letartóztatását.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:20, péntek | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok

2024. Szeptember 04. 08:04, szerda | Kék hírek

A 24 éve eltűnt gyermek holttestét találták meg!

A DNS-vizsgálat igazolta, hogy a 24 éve eltűnt 11 éves fiú, Till Tamás holttestének maradványait találták meg június végén a nyomozók Baján – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

2024. Szeptember 03. 11:17, kedd | Kék hírek

Lopott, majd bontott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több gépjárművet is ellopott az elmúlt hónapokban. Elfogásakor is éppen egy ilyen autóval közlekedett.