Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2024. Szeptember 03. 11:17, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Lopott, majd bontott

Lopott, majd bontott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több gépjárművet is ellopott az elmúlt hónapokban. Elfogásakor is éppen egy ilyen autóval közlekedett.

Augusztus 31-én arról kaptak bejelentést a rendőrök, hogy Jászladányból – vélhetőleg vontatással – elvittek egy üzemképtelen személygépkocsit. Közel egy óra múlva az egyenruhások egy vontatott járműre lettek figyelmesek Jászkiséren. Miután megállították a szerelvényt, már tisztában voltak vele, hogy azt a kocsit lopták el Jászladányról, azonban a sofőr kiugrott és elfutott. Pár utcán keresztül tartott a rohanás, végül a rendőrök elfogták a férfit.

Előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, és megállapították, hogy a 35 éves jászkiséri férfit az egyik bíróság lopás miatt körözte. A nyomozók azt is megtudták, hogy a gyanúsított május és augusztus között további négy járművet is elkötött, azok egy részét szétbontotta, emellett egy autót feltört, melyből táskát emelt el. Az ügyek egyesítését követően hatrendbeli lopás és egyrendbeli csalás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 13:47, péntek | Kék hírek

Megszakították a sorozatot

Sorozatbetörőt fogtak a jászladányi rendőrök. Volt bőven a rovásán, végül a bíróság elrendelte a letartóztatását.

2024. Szeptember 13. 13:46, péntek | Kék hírek

Eltűnés miatt keresik Rafael Elizabetet

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 10. 07:50, kedd | Kék hírek

Döbbenet, miket csinálnak egyesek a magyar autópályákon - Videó

Életveszélyes tolatások kerültek be az autópályákat fenntartó MKIF Zrt. legújabb összeállításába.

2024. Szeptember 06. 08:20, péntek | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.