Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Július 24. 21:24, szerda | Helyi
Forrás: Szolnok Járási Ügyészség

Letartóztatásba került a fegyverneki sorozat-tolvaj

Letartóztatásba került a fegyverneki sorozat-tolvaj

A Szolnoki Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt indítványozta egy 24 éves fegyverneki férfi letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2024. május közepe és július 18-a között 10 alkalommal lopott Fegyverneken. A férfi ingatlanokba tört be vagy surrant be, személygépkocsit tört fel illetőleg 3 lezárt kerékpárt is eltulajdonított úgy, hogy azok lakatjait eltörte. Az összes elkövetési érték megközelíti a másfél millió forintot.

A járási ügyészség azért indítványozta a férfi letartóztatását, mert a kiszabható halmazati büntetés nagyságára tekintettel fennáll szökésének, elrejtőzésének veszélye továbbá a sorozat-elkövetésre valamint arra is figyelemmel, hogy munkahellyel nem rendelkezik a gyanúsított vonatkozásában hatványozottan fennáll a bűnismétlés veszélye.

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 14:00, szombat | Helyi

A HÁZTETŐN FOGTÁK EL

Nem mindennapi helyen, egészen pontosan egy tiszakürti háztetőn fogták el a rendőrök egy fogolyszökés miatt keresett férfit.

2024. Szeptember 07. 07:00, szombat | Helyi

NEM JÁR A KOMP TISZAROFFNÁL

Nem csak a földnek, a Tiszának is szüksége lenne jelentős mennyiségű esőre. Az aszály miatt több folyami átkelőhelyen is szünetel a közlekedés a folyó alacsony vízállása miatt.

2024. Szeptember 06. 17:42, péntek | Helyi

Megújult medence

A Tisza-tó közelében, Karcag és vele együtt a Nagykunság turisztikai vonzereje is folyamatosan növekszik, hiszen a térségbe érkezőket egyre több fejlesztés fogadja.

2024. Szeptember 06. 15:00, péntek | Helyi

KEVESEBB A KUKORICA AZ ASZÁLY MIATT

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara előrejelzése szerint az aszály idén is komoly károkat okozott a kukorica- ültetvényeken.