Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2024. Június 11. 13:30, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

KORÁN KEZDTE

KORÁN KEZDTE

Egy fiatalkorú srác számlájára máris 7 rendbeli lopás írható, amit szolnokiak sérelmére követett el. A nyomozók őrizetbe vették.

Egy fiatalkorú helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy június 7–10. között egy szolnoki társasház udvaráról szerszámgépet és lemezvágót vitt el. Ugyancsak júniusban történt az a bűncselekmény, amely során egy parkoló személygépkocsiból lopott el 60 ezer forintot.

A gyanúsított február óta további öt vagyon elleni bűncselekményt követett el szolnoki sértettek sérelmére. Széles repertoárt vonultatott fel az ifjú tettes, hiszen egy gépkocsiból mobiltelefont, egy másikból pénzt, telephelyről pulykát, kacsát és tyúkokat, egy kertészetből pedig törzses rózsafát és négy bokorrózsát vitt el.

A többszörösen egyesített ügyben a rendőrök munkáját kamerafelvételek elemzése, illetve tanúkihallgatások segítették. A nyomozati cselekmények értékelése egy elkövető irányába mutatott, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A zsenge korú bűnelkövetőt 7 rendbeli lopással gyanúsították, részben beismerő vallomást tett. A hatóság őrizetbe vette a fiatalt, és kezdeményezik letartóztatását.

Címkék: lopás, rendőrség, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 09:21, kedd | Kék hírek

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Június 17. 11:28, hétfő | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 14. 08:58, péntek | Kék hírek

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.