Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Június 11. 13:30, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

KORÁN KEZDTE

KORÁN KEZDTE

Egy fiatalkorú srác számlájára máris 7 rendbeli lopás írható, amit szolnokiak sérelmére követett el. A nyomozók őrizetbe vették.

Egy fiatalkorú helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy június 7–10. között egy szolnoki társasház udvaráról szerszámgépet és lemezvágót vitt el. Ugyancsak júniusban történt az a bűncselekmény, amely során egy parkoló személygépkocsiból lopott el 60 ezer forintot.

A gyanúsított február óta további öt vagyon elleni bűncselekményt követett el szolnoki sértettek sérelmére. Széles repertoárt vonultatott fel az ifjú tettes, hiszen egy gépkocsiból mobiltelefont, egy másikból pénzt, telephelyről pulykát, kacsát és tyúkokat, egy kertészetből pedig törzses rózsafát és négy bokorrózsát vitt el.

A többszörösen egyesített ügyben a rendőrök munkáját kamerafelvételek elemzése, illetve tanúkihallgatások segítették. A nyomozati cselekmények értékelése egy elkövető irányába mutatott, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A zsenge korú bűnelkövetőt 7 rendbeli lopással gyanúsították, részben beismerő vallomást tett. A hatóság őrizetbe vette a fiatalt, és kezdeményezik letartóztatását.

Címkék: lopás, rendőrség, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 24. 21:24, szerda | Kék hírek

ELFOGTUK

Tovább folytatta a lopásokat az a tiszaburai fiatal, aki korábban testvérével betört a helyi református templomba.