Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Július 15. 13:39, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

KINCSQRESÉSRE FEL!

KINCSQRESÉSRE FEL!

A Tisza-tavi Közbiztonsági Koordinációs Bizottság idén is virtuális kincsesládák keresésére invitálja a Tisza-tóhoz érkezőket.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a vakáció, még 2022. év nyarán virtuális kincsesládákat helyeztek el a Tisza-tó körüli kerékpárúton. A játékos kincskereséséhez idén újból nyereményjáték is társul. A program akkor és idén is a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák a mellékelt térkép alapján egyszerűen megkereshetők. A nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre 2024. szeptember 15-én éjfélig van lehetőség, de a „prevenciós kincsesládák” ezután is felkereshetők.

Mit kell tenni?

Meg kell keresni a számozott ládákat és leolvasni a QR kódot! A sorrend tetszőleges, de javasolt a számozást követni. Az 5. ládán lévő kód egy anonim kvízjátékhoz vezet, amelyhez a nyereményjáték is kapcsolódik.
A kérdésekre könnyedén lehet válaszolni, ha előtte megtalálták és leolvasták a ládák kódjait, amelyek bűn- és balesetmegelőzési ajánlásokhoz vezetnek.
Az 5. ládánál ki kell tölteni a kvízt, majd az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg@borsod.police.hu címre!
Fontos: a kvíz ANONIM! A küldés gombbal a megfejtés nem érkezik meg automatikusan! A küldés gomb után csupán a válaszok helyessége ellenőrizhető le!

A feladat tehát adott.

Az 5. ládánál lévő versikét – akár kifényképezve, akár megjegyezve – e-mailben be kell küldeni a megadott e-mail címre, hogy a sorsoláson részt vehessenek, amelyben javasolt egy telefonos elérhetőséget is közölni.

A szervezők a megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket.

Beküldési határidő: 2024. szeptember 15.

Címkék: rendőrség, tisza tó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 14:00, szombat | Helyi

A HÁZTETŐN FOGTÁK EL

Nem mindennapi helyen, egészen pontosan egy tiszakürti háztetőn fogták el a rendőrök egy fogolyszökés miatt keresett férfit.

2024. Szeptember 07. 07:00, szombat | Helyi

NEM JÁR A KOMP TISZAROFFNÁL

Nem csak a földnek, a Tiszának is szüksége lenne jelentős mennyiségű esőre. Az aszály miatt több folyami átkelőhelyen is szünetel a közlekedés a folyó alacsony vízállása miatt.

2024. Szeptember 06. 17:42, péntek | Helyi

Megújult medence

A Tisza-tó közelében, Karcag és vele együtt a Nagykunság turisztikai vonzereje is folyamatosan növekszik, hiszen a térségbe érkezőket egyre több fejlesztés fogadja.

2024. Szeptember 06. 15:00, péntek | Helyi

KEVESEBB A KUKORICA AZ ASZÁLY MIATT

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara előrejelzése szerint az aszály idén is komoly károkat okozott a kukorica- ültetvényeken.