Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: karcag tv

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

A szolnoki rendőröknek olyan információ jutott a birtokába, miszerint egy helyi férfi 2023 végétől rendszeresen árusított új pszichoaktív anyagot 4000 forint/gramm áron.
A felderítők a lakása előtt fogták el a 36 éves férfit, aki éppen kocsijával indult volna el.
A nyomozók a jármű csomagterében egy digitális mérleget és több mint fél kiló fehér, kábítószergyanús port találtak. Az elsődleges vélemény alapján a szer N-etil-norpentedron hatóanyagot tartalmaz, mely új pszichoaktív anyagnak minősül, és hatóanyag-tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.
A dílert új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 14:00, szombat | Helyi

A HÁZTETŐN FOGTÁK EL

Nem mindennapi helyen, egészen pontosan egy tiszakürti háztetőn fogták el a rendőrök egy fogolyszökés miatt keresett férfit.

2024. Szeptember 07. 07:00, szombat | Helyi

NEM JÁR A KOMP TISZAROFFNÁL

Nem csak a földnek, a Tiszának is szüksége lenne jelentős mennyiségű esőre. Az aszály miatt több folyami átkelőhelyen is szünetel a közlekedés a folyó alacsony vízállása miatt.

2024. Szeptember 06. 17:42, péntek | Helyi

Megújult medence

A Tisza-tó közelében, Karcag és vele együtt a Nagykunság turisztikai vonzereje is folyamatosan növekszik, hiszen a térségbe érkezőket egyre több fejlesztés fogadja.

2024. Szeptember 06. 15:00, péntek | Helyi

KEVESEBB A KUKORICA AZ ASZÁLY MIATT

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara előrejelzése szerint az aszály idén is komoly károkat okozott a kukorica- ültetvényeken.