Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetségének hivatásos halőrei április 14-én délután Tiszasüly külterületén, a Tisza folyó árterületén több csoportban, közösen járőröztek. Az úgynevezett sülyi réten korábban kiáradt folyó a mezőgazdasági területeken úgynevezett kubik gödröket hozott létre. Ezen visszamaradt vízterület közelében észleltek egy éppen elinduló személyautót, amit megállítottak. A csomagtartóban két pontyot és két kárászt találtak. A besenyőteleki sofőr horgász és halász engedéllyel nem rendelkezett, ezért a rendőrök előállították a Kisköre Vízirendészeti Rendőrőrsre, majd orvhalászat vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ugyanezen napon, ugyanott egy másik autóban is közel húsz kilogramm halat találtak a rendőrök és halőrök, valamint az illegális tapogató módszerhez használatos vödröket. A kocsiban ülő négy tiszaburai férfit előállították a vízirendészek, és őket is orvhalászat miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Április 15-én a szokott helyen újabb két férfit fogtak el, akik engedély nélkül halásztak, és már három halat is sikerült fogniuk. Az egyenruhások a két jogsértőt előállították, majd orvhalászat miatt gyanúsítottként kihallgatták őket.

Címkék: #karcag tv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 13:00, kedd | Helyi

CSALÁDI NAP AZ ERZSÉBET-LIGETBEN

Az Erzsébet-ligetben, a Rónai malom területén megtartott családi napon főzőversenyre került sor, a kicsik pedig kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

2024. Május 28. 09:00, kedd | Helyi

ÁTADÁSRA KERÜLT A LIGET ÚTI SPORTCENTRUM

Újabb nagy beruházás valósult meg városunkban, ünnepélyes keretek között átadásra került a Liget úti Sportcentrum, melyet az érdeklődők azonnal birtokba is vettek.

2024. Május 27. 12:51, hétfő | Helyi

Palacsintás megelőzés és toborzás

Bűn- és baleset-megelőzés valamint toborzás is zajlott a szolnoki Palacsintafesztiválon.

2024. Május 27. 12:49, hétfő | Helyi

Nagy érdeklődés övezte a nyitott szertárkapukat

Vasárnap, gyermeknap alkalmából vármegyénkben is kitárultak a tűzoltólaktanyák kapui a legkisebbek előtt.