Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2022. Március 22. 06:30, kedd | Helyi

HORGÁSZFELSZERELÉSSEL FIZETTEK A DROGÉRT

HORGÁSZFELSZERELÉSSEL FIZETTEK A DROGÉRT

A nyomozók őrizetbe vettek egy csépai párt, akik rendszeresen árultak új pszichoaktív anyagot. Elfogásuk előtt az egyik vásárlójuk horgászfelszereléssel fizetett az anyagért.

A kunszentmártoni rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egységével közreműködve Csépa közelében elfogtak egy férfit, akinél 0,7 gramm alufóliába csomagolt, kábítószergyanús fehér port találtak.

A férfi elmondta, hogy egy csépai pártól vette az anyagot, amiért horgászfelszereléssel fizetett. A rendőrök ezt követően megjelentek a pár házánál és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták a 42 éves férfit és 38 éves párját. A feltételezett elkövetőket előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő rendszeresen értékesített több személynek új pszichoaktív anyagot alkalmanként 5000 forint/pakk áron. A nyomozók a pár házában lefoglaltak 5,71 gramm alufóliába csomagolt fehér port, készpénzt, televíziót, gépjárműveket, arany ékszereket, horgászfelszereléseket, valamint zálogjegyeket.

A terhelteket őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 14:00, szombat | Helyi

A HÁZTETŐN FOGTÁK EL

Nem mindennapi helyen, egészen pontosan egy tiszakürti háztetőn fogták el a rendőrök egy fogolyszökés miatt keresett férfit.

2024. Szeptember 07. 07:00, szombat | Helyi

NEM JÁR A KOMP TISZAROFFNÁL

Nem csak a földnek, a Tiszának is szüksége lenne jelentős mennyiségű esőre. Az aszály miatt több folyami átkelőhelyen is szünetel a közlekedés a folyó alacsony vízállása miatt.

2024. Szeptember 06. 17:42, péntek | Helyi

Megújult medence

A Tisza-tó közelében, Karcag és vele együtt a Nagykunság turisztikai vonzereje is folyamatosan növekszik, hiszen a térségbe érkezőket egyre több fejlesztés fogadja.

2024. Szeptember 06. 15:00, péntek | Helyi

KEVESEBB A KUKORICA AZ ASZÁLY MIATT

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara előrejelzése szerint az aszály idén is komoly károkat okozott a kukorica- ültetvényeken.