Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2024. Február 12. 10:14, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 1 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt 3 napban a vármegye rendőrei 13 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Fegyvernek belterületén február 9-én délután, amikor a járőrök ellenőrizték. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A 49 éves férfit előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Nem rendelkezett vezetői engedéllyel az a tószegi sofőr sem, aki Tiszavárkonyon közlekedett járművével február 10-én éjjel. A rendőrök ez esetben is előállították a jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt meghallgatták és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.

2024. Február 24. 14:00, szombat | Helyi

SOK A BETEG

Egyre gyakoribbak az influenzaszerű megbetegedések Karcagon és az egész vármegyében is.