Városlista
2024. június 3, hétfő - Klotild

Hírek

2021. Május 03. 10:44, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, az elmúlt 24 órában, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek a járőrök Jászjákóhalmán, a József Attila utcában 2021. május 2-án, a délelőtti órákban. A rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Jászberényi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága 2021. július 1. napjáig, továbbá a Szolnoki Járásbíróság 2022. január 19. napjáig a közúti járművek vezetésétől eltiltotta. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a Jászberényi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI FÓRUM

A Robert Fico elleni merénylet is arra világít rá, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni- mondta karcagi lakossági fórumán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

2024. Június 02. 08:00, vasárnap | Helyi

BETONÜZEM ÉPÜL

Hatvan százalékos készültségben van a leendő karcagi betonüzem, ahol Európában is párját ritkító technológiával modulházakat gyártanak jövőre.

2024. Június 01. 15:00, szombat | Helyi

ABÁDSZALÓKRA IS MEGÉRKEZTEK A NOTEBOOK-OK

Az abádszalóki iskolások is hozzájutottak azokhoz a tanulást segítő elektronikus eszközökhöz, amelyeket az Európai Unió és Magyarország Kormánya együttműködésében valamennyi iskolás megkap.

2024. Június 01. 07:00, szombat | Helyi

ÚJ KIÁLLÍTÁS A RÓNAI MALOMBAN

Székelyország átköltözött Kunországba. Sz. Kovács Géza festményeiből nyílt kiállítás a Rónai Malomban.