Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2024. Szeptember 06. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: karcag tv

HALÁLOS ÜTÉS EGY KALAPÁCCSAL

HALÁLOS ÜTÉS EGY KALAPÁCCSAL

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy törökszentmiklósi férfival szemben, aki indulatból egy kisméretű kalapáccsal fejen ütötte az egyik férfi rokonát.

A sérülésbe a férfi másnap belehalt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk egy családi perpatvar során meghalt egy férfi Törökszentmiklóson. Egy kalapáccsal próbálták lerendezni a felek egymást közt a nézeteltérést, azonban tragédia lett a vége. A 34 éves férfi sérülése miatt nagybátyja azonnal hívta a mentőket, de ő azt már nem várta meg hogy kiérkezzenek, sőt a másik fél sem kérte az ellátást. Másnap egy gazosban találták meg a férfit, akkor már sajnos nem tudtak rajta segíteni.

Ocsovai Ágnes Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivő:
- A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 35 éves törökszentmiklósi férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023. augusztus 18-án este az utcán kerékpárját szerelte, amikor megérkezett hozzá az ittas állapotban lévő férfi rokona. A rokona alkohollal kínálta őt, amit ő visszautasított, erre a másik férfi elkezdte őt sértegetni, kötözködni kezdett vele. A vádlott ekkor indulatos állapotba került, és a kezében lévő, a kerékpárszereléshez használt kis kalapáccsal egy alkalommal nagy erővel fejenütötte a sértettet, aki ettől a földre zuhant és eszméletét vesztette. A férfi ekkor a szomszédok segítségével kihívta a mentőket, azonban a mentők megérkezésére már a sértett magához tért és elhagyta a helyszínt. Később a férfi Törökszentmiklóson egy füves területen összeesett, és másnap belehalt a sérülésébe.

A főügyészség a vádiratában a férfivel szemben börtönben letöltendő szabadságvesztés büntetésre, valamint közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt. Az ügyben a Szolnoki Törvényszék fog dönteni. A férfi letartóztatásban várja a döntést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 20:18, hétfő | Helyi

Vasúti kocsik fosztogatói rendőrkézen

A szolnoki rendőrök azonosították és elfogták azokat az elkövetőket, akik MÁV-állomáson vasúti kocsikból vittek el nagyobb mennyiségben kábeleket.

2024. Szeptember 16. 15:40, hétfő | Helyi

Eltűnés miatt keresik Kótai Ottót

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 16. 10:22, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Szeptember 16. 08:51, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 7 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.