Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2024. Március 31. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: karcag tv

HALÁLOS LAKÓHÁZTŰZ BUCSÁN

HALÁLOS LAKÓHÁZTŰZ BUCSÁN

A Zrínyi utcában történt lakóháztűzben a benne lakó ember életét vesztette. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Éjfélkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy a Zrínyi utcában kigyulladt egy romos épület: egy 45 négyzetméteres vályogház több szobája és a tetőszerkezete égett.
A tűzoltóknak az oltáshoz a tetőt is meg kellett bontaniuk, az épület mennyezete részben leszakadt.
A szomszédok megdöbbentek a tűzeseten.
A 20 négyzetméteren pusztító lángokat egy órányi oltás után sikerült megfékezni. A tűzoltók munka közben találták meg az ott élő idős asszony holttestét. Egyelőre vizsgálják, mi okozta tüzet, de nem zárható ki, hogy egy kályhából kipattanó szikra okozta.

Címkék: Bucsa, lakástűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.