Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Május 26. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: karcag tv

HALÁLOS LAKÓHÁZTŰZ

HALÁLOS LAKÓHÁZTŰZ

Szolnokon, a Törteli utcában lévő romos családi házhoz három járművel vonultak ki a tűzoltók.

A 60 négyzetméteres, egyszintes családi ház teljes terjedelmében égett, az épület tetőszerkezete is lángolt, sőt be is omlott.

A ház udvarán felhalmozott lomok háromszáz négyzetméteren égtek, a tűz még a szomszéd telken lévő, öt négyzetméteres tűzifatárolóra is átterjedt.

A tűz keletkezési okának feltárása érdekében a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.

A katasztrófavédelem felhívja a figyelmet az eset kapcsán, hogy a lakástüzek tíz százaléka összefüggésbe hozható a házban vagy a kertben felhalmozott szeméttel. Az épületben és környékén lévő hulladék nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja. Otthonunk tisztán tartása tűzvédelmi szempontból is fontos.

Címkék: Szolnok, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 14:00, szombat | Helyi

A HÁZTETŐN FOGTÁK EL

Nem mindennapi helyen, egészen pontosan egy tiszakürti háztetőn fogták el a rendőrök egy fogolyszökés miatt keresett férfit.

2024. Szeptember 07. 07:00, szombat | Helyi

NEM JÁR A KOMP TISZAROFFNÁL

Nem csak a földnek, a Tiszának is szüksége lenne jelentős mennyiségű esőre. Az aszály miatt több folyami átkelőhelyen is szünetel a közlekedés a folyó alacsony vízállása miatt.

2024. Szeptember 06. 17:42, péntek | Helyi

Megújult medence

A Tisza-tó közelében, Karcag és vele együtt a Nagykunság turisztikai vonzereje is folyamatosan növekszik, hiszen a térségbe érkezőket egyre több fejlesztés fogadja.

2024. Szeptember 06. 15:00, péntek | Helyi

KEVESEBB A KUKORICA AZ ASZÁLY MIATT

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara előrejelzése szerint az aszály idén is komoly károkat okozott a kukorica- ültetvényeken.