Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Február 11. 05:01, vasárnap | Helyi

FÉLHOLTRA VERTÉK ISMERŐSÜKET

FÉLHOLTRA VERTÉK ISMERŐSÜKET

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nyomozók elfogták azt a három férfit, akik csaknem félholtra verték egyik ismerősüket a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon.

Kegyetlenül elbántak áldozatukkal, vasrúddal és kézzel is ütötték a férfit. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Egy szolnoki kórházból érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy tiszasülyi férfin életmentő műtétet hajtottak végre, sérülései feltehetően bántalmazásból származnak.

Másnap a nyomozóknak sikerült kihallgatni a megvert férfit, aki részletesen elmondta mi történt vele. A megalapozott gyanú szerint a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon, előzetes szóváltást követően három férfi ismerőse tettleg bántalmazta. Egyikük, lefogta kezét, míg a másik kettő kézzel és egy vasrúddal ütötte. A sértettnek sikerült szabadulnia a fogásból, és elszaladt.

A vármegyei nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogásukat követően a trió tagjait életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 62 éves tiszasülyi gyanúsítottat, és 26 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat, melyet a járásbíróság 30 napra elrendelt. 26 éves tiszaburai társuk szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 10:00, csütörtök | Helyi

KÉSSEL SZÚRTA MEG ÉLETTÁRSÁT

Próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal a nővel szemben,

2024. Július 18. 07:00, csütörtök | Helyi

TÁBOR A TÁNCSICS 17-ES ÓVODÁBAN

Egy karcagi óvodás sem marad óvodapedagógusi felügyelet nélkül nyáron. A teljes vakáció idején van ügyeletes óvoda a városban, az óvodások szülei ráadásul több ovis tábor közül is választhattak, választhatnak.

2024. Július 17. 20:20, szerda | Helyi

Méz terítette be a 4-es számú főutat

Leborult öt hordó méz egy utánfutóról szerda délelőtt a 4-es számú főúton, Kisújszállás közelében.

2024. Július 17. 14:00, szerda | Helyi

NYÁRI TÁBOR A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

Egy-egy nyári tábor komoly költségeket tud róni a családokra.