Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2024. Február 11. 05:01, vasárnap | Helyi

FÉLHOLTRA VERTÉK ISMERŐSÜKET

FÉLHOLTRA VERTÉK ISMERŐSÜKET

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nyomozók elfogták azt a három férfit, akik csaknem félholtra verték egyik ismerősüket a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon.

Kegyetlenül elbántak áldozatukkal, vasrúddal és kézzel is ütötték a férfit. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Egy szolnoki kórházból érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy tiszasülyi férfin életmentő műtétet hajtottak végre, sérülései feltehetően bántalmazásból származnak.

Másnap a nyomozóknak sikerült kihallgatni a megvert férfit, aki részletesen elmondta mi történt vele. A megalapozott gyanú szerint a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon, előzetes szóváltást követően három férfi ismerőse tettleg bántalmazta. Egyikük, lefogta kezét, míg a másik kettő kézzel és egy vasrúddal ütötte. A sértettnek sikerült szabadulnia a fogásból, és elszaladt.

A vármegyei nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogásukat követően a trió tagjait életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 62 éves tiszasülyi gyanúsítottat, és 26 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat, melyet a járásbíróság 30 napra elrendelt. 26 éves tiszaburai társuk szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.

2024. Február 24. 14:00, szombat | Helyi

SOK A BETEG

Egyre gyakoribbak az influenzaszerű megbetegedések Karcagon és az egész vármegyében is.