Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2024. Június 16. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: karcag tv

BAJNOK LETT A CSAPAT

BAJNOK LETT A CSAPAT

A Magyar Kézilabda Szövetség által rendezett bajnokság III. osztályú H csoportjában a Sütő Kézisuli U17-es leány csapata bajnok lett.

A 20 lejátszott mérkőzésből 19 alkalommal arattak győzelmet. A csapat tagjainak Szepesi Tibor polgármester, a Karcagi Sport Egyesület alelnöke adta át az aranyérmeket.

A Sütő Kézisuli Karcag és a Gyomaendrődi Női Kézilabda SE U17-es leány csapatai versenyeztek egymással a Városi Sportcsarnokban.
A hazaiak a mérkőzés első percében megszerezték az előnyt Fehér Anna találatával. Az első félidő nagyon kiegyenlítetten zajlott és döntetlennel zárult (12-12). A karcagi csapat gólszerzői: Fehér Anna, Szabó Zsófia, Bánhegyesi Lili, Márki Linda és Réz Petra.

A második félidőt újfent a hazaiak szép teljesítménye indította, mely lendület egészen a mérkőzés végéig kitartott, a hazaiak öt gólos fölénnyel győzték le a gyomaendrődieket (25- 20). A karcagi csapat gólszerzői: Fehér Anna, Angyal Alexandra Dóra, Márki Linda, Bánhegyesi Lili és Bánhegyi Lilla.

A mérkőzést követően éremátadásra került sor. A Magyar Kézilabda Szövetség által rendezett bajnokság III. osztályú H csoportjában a Sütő Kézisuli U17-es leány csapata bajnok lett. A 20 lejátszott mérkőzésből 19 alkalommal arattak győzelmet. A csapat tagjainak – Fehér Anna, Angyal Alexandra Dóra, Bánhegyesi Lili, Márki Linda, Szabó Zsófia, Réz Petra, Németh Klaudia, Györfi Tünde, Nagy Enikő Marianna, Tóth Gréta, Szopkó Éva, Bánhegyi Lilla, Juhász Lara – és az edzőknek – Nagyné Sütő Mariann, Szarkáné Sütő Edina – Szepesi Tibor polgármester, a Karcagi Sport Egyesület alelnöke adta át az aranyérmeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 20:28, péntek | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Június 21. 10:38, péntek | Helyi

Októberben megkezdődhet a Szolnoki Törvényszék külső felújítása

Az Országos Bírósági Hivatal 2024. június 20-án kiírta a Szolnoki Törvényszék 1893-ban, Wagner Gyula építész tervei alapján épült,

2024. Június 21. 10:33, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy autó Kunszentmárton-Kungyalunál

Összeütközött egy személygépkocsi, illetve egy dobozos tejet szállító nyerges vontató péntek reggel Kunszentmárton-Kungyalu térségében.

2024. Június 21. 10:30, péntek | Helyi

Tűz volt egy tiszafüredi szeméttelepen

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett kommunális hulladék csütörtök délután egy Tiszafüred külterületén található hulladéklerakóban.