Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2024. Június 14. 08:58, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Az elmúlt 24 órában történt

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy kunágotai lakos járműszerelvénnyel közlekedett Karcagon, a Kisújszállási úton június 13-án reggel, amikor az egyenruhások ellenőrizték. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A helyszínen azonnal elvették a 48 éves sofőr vezetői engedélyét, majd előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt nyomoznak.

Címkék: hírek, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 09:21, kedd | Kék hírek

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Június 17. 11:28, hétfő | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 13. 12:18, csütörtök | Kék hírek

Több mint egy tonna – köztük veszélyes – hulladékot tárolt az udvarán

A Szolnoki Járási Ügyészség veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt emelt vádat egy besenyszögi férfival szemben.