Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2021. Június 11. 08:34, péntek | Helyi

ARANYÉREMMEL TÉRT HAZA A TÁJFUTÓ

ARANYÉREMMEL TÉRT HAZA A TÁJFUTÓ

Lévainé Kovács Róza tájfutóval beszélgettünk az elmúlt időszak nehézségeiről és a most induló versenyeken elért sikereiről.

A pandémia időszaka többszörösen átírta a tájfutó versenynaptárakat is, így elmaradt a tavaszi hosszú távú országos bajnokság is, csak kisebb versenyek és térképes edzőversenyek voltak.

Két hete volt a diákolimpia országos döntője tájfutásban, ennek kísérő rendezvénye volt a mentor kupa Hódmezővásárhelyen. Szombaton a városban, vasárnap Sándorfalva térségében volt az erdei futóverseny.


Igen jó eredménnyel megnyerte a szombati városi futamot Lévainé, aki nagyon sokáig nem indult városi tájfutó versenyen, aztán edzője, Lévai Kálmánnak sikerült rábeszélni, azóta hozza sikereket itt is.

Vasárnap az eső nehezítette az egyébként is bozótos sándorfalvi erdőben zajló versenyt, de itt is jót futott, s az ellenfelei is hibáztak, így összetettben is első lett.

Megvolt a bemelegítő verseny, s hamarosan beindulnak a középtávú és hosszú távú bajnokságok. Nyáron Magyarország rendezi a veterán/senior tájfutó világversenyt, melyen Lévainé Kovács Róza is részt vesz, de lesznek még kisebb országos versenyei is őszig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 20:18, hétfő | Helyi

Vasúti kocsik fosztogatói rendőrkézen

A szolnoki rendőrök azonosították és elfogták azokat az elkövetőket, akik MÁV-állomáson vasúti kocsikból vittek el nagyobb mennyiségben kábeleket.

2024. Szeptember 16. 15:40, hétfő | Helyi

Eltűnés miatt keresik Kótai Ottót

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Szeptember 16. 10:22, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Szeptember 16. 08:51, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 7 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.