Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Május 14. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: karcag tv

90. SZÜLETÉSNAPJÁN KÖSZÖNTÖTTÉK

90. SZÜLETÉSNAPJÁN KÖSZÖNTÖTTÉK

90. születésnapján, otthonában köszöntötte Hajdu Istvánné Czombos Máriát családja és Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere, valamint dr. Zsembeliné Kovács Mária anyakönyvvezető.

Marika néni optimista, vidám természetű és a konyhában is otthonosan mozog a mai napig.

Hajdu Istvánnét köszöntötte a napokban családja és az önkormányzat a közelmúltban betöltött 90. születésnapján. Az ünnepeltnek Szepesi Tibor polgármester és dr. Zsembeliné Kovács Mária anyakönyvvezető nyújtotta át az önkormányzat virágcsokrát és Orbán Viktor miniszterelnök születésnapi köszöntő emléklapját.

Szepesi Tibor polgármester
-Nagyon sok szeretettel köszöntöm Karcag város nevében, ezen az ünnepi alkalmon, hiszen 90.születésnapját ünnepeljük a mai napon. Én szívből gratulálok, jó egészséget és sok-sok boldog évet kívánok még családja körében. Tessék elfogadni az emléklapot Magyarország kormányától, Orbán Viktor miniszterelnök úrtól. A város nevében is nagyon sok boldog születésnapot kívánok.


Az önkormányzat ajándékcsokrának átadása után egy meghitt beszélgetés során folytatódott tovább a köszöntés. Szerencsére Marika néni is készségesen állt a kamera elé és szívesen válaszolt kérdéseinkre. Elmondta, hogy legtöbbet a kereskedelemben dolgozott. Szakácsként, büfésként és cukrászüzemben is tevékenykedett. Szerette a munkáját. és ez talán a legfontosabb. Hozzá tette: ez lehet a hosszú élet titka is. Dolgozni, tevékenykedni mindig valamit.

Hajdu Istvánné
-Sokat kell dolgozni és egészségesen kell élni.

Marika néni mai napig otthonosan mozog a konyhában is. Sőt a születésnapi alkalomra is nagyon finom süteményeket készített.

Hajdu Istvánné
-Sütni szoktam, amúgy is, egyszerűbb dolgokat hétvégente. Egy kis kalács, egy kis krumplispogácsa, ami hamarabb megvan. Most 1 hétig sütögettem. Reggeltől délig elvagyok, addig mindig tevékenykedek valamit. Meg jön a kisdédike arra pedig vigyázok, játszok vele mindig.

Marika néni elmondta, nagyon meglepődött azon, hogy a családja mellett az önkormányzat is felköszönti e jeles napon.

Hajdu Istvánné
-Ez nagy meglepetés volt, én azt hittem csak egy páran leszünk. Mindenki azt mondta, hogy dolgoznak, nem tudnak eljönni, aztán mégis mindenki eljött és felköszöntött. Nagyon örülök neki.

A Karcag Televízió valamennyi munkatársa nevében szívből kívánjuk Marika néninek, hogy továbbra is ugyanilyen derűsen, szellemi és fizikai frissességben töltsön el még további sok-sok boldog születésnapot gyermeke, unokái,dédunokái és családja körében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 16:42, péntek | Helyi

TESTÜLETI ÜLÉS

Megtartotta munkaterv szerinti ülését a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.

2024. Július 26. 14:41, péntek | Helyi

FULDOKLÓ EMBERT MENTETTEK A TISZÁBÓL

Gábor és Adrienn egy fuldokló férfira lett figyelmes a vízirendőrséggel szembeni, fás-bokros partszakaszon.

2024. Július 26. 11:40, péntek | Helyi

MAJDNEM TÖMEGBALESETET OKOZOTT

Újabb hajmeresztő közlekedési videót osztott meg Hajdú-Bihar Vármegyéből a Budapesti Autósok Közössége.

2024. Július 26. 08:34, péntek | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT A RENDŐRÖKRE

Őrizetben a Kunmadarason baltával rendőrökre támadó férfi.