Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Június 21. 10:30, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tűz volt egy tiszafüredi szeméttelepen

 Tűz volt egy tiszafüredi szeméttelepen

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett kommunális hulladék csütörtök délután egy Tiszafüred külterületén található hulladéklerakóban.

A tiszafüredi, füzesabonyi és mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása alatt hét vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben pedig megakadályozták azok továbbterjedését. A telep tulajdonosa erőgépeket biztosított a helyszínre, amelyek folyamatosan bontották meg a halmot, illetve földdel takarták be a már eloltott részeket. A káresemény környékén a katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett, de káros anyagot egészségre ártalmas koncentrációban nem mutatott ki lakott területen.

Címkék: tűz, tiszafüred

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 15:00, szombat | Helyi

KŐMŰVESKALAPÁCCSAL TÁMADT

Durván összevert egy idős férfit egy cibakházi fiatal, aki súlyos gyógyszerfüggőséggel küzd. Egy nyugtatót szeretett volna kérni a bántalmazottól, aki ennek nem tett eleget.

2024. Szeptember 28. 07:00, szombat | Helyi

”ÜGYESKEDJ A KERÉKPÁRODDAL”

Ebben az évben is a közlekedési eszközök, szabályok megismertetése volt a célja az „Ügyeskedj a kerékpároddal” című rendezvénynek, melynek a Városháza előtti tér adott otthont.

2024. Szeptember 27. 15:00, péntek | Helyi

MAKETTKIÁLLÍTÁS A KARCAGI ZSINAGÓGÁBAN

Ingyenesen látogatható makettkiállítás nyílt a karcagi Zsinagógában.

2024. Szeptember 27. 14:00, péntek | Helyi

FEGYHÁZ VÁRHAT A SZOLNOKI FÉRFIRA

A Szolnoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a 39 éves szolnoki férfivel szemben,