Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2024. Április 02. 14:35, kedd | Helyi

Tűz volt egy tiszafüredi pincében

 Tűz volt egy tiszafüredi pincében

A lángok a kazánnál csaptak fel.

Kigyulladtak a vegyestüzelésű kazán mellett tárolt anyagok vasárnap este Tiszafüreden, egy Morgó utcai családi ház pincéjében. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral avatkoztak be, közben elzárták a gázt és egy gázpalackot hoztak ki a helyiségből. A házban élő két ember a szomszédokhoz költözött átmenetileg.

Fotó: Tiszafüred HTP

Címkék: #karcag tv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.