Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2024. Április 02. 14:44, kedd | Helyi

Tárolónak használt vasúti kocsi égett Jászkiséren

 Tárolónak használt vasúti kocsi égett Jászkiséren

Teljes terjedelmében égett egy kiselejtezett, kerékpár, motorkerékpár és alkatrészek tárolására használt vasúti kocsi hétfőre virradó éjjel Jászkiséren, a Gödör utcában. A tűz egy közelben álló melléképületet veszélyeztetett, illetve átterjedt egy akácfára. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, munkájuknak köszönhetően a melléképület nem szenvedett kárt. A tűzzel érintett fát nem kellett kivágni.

Fotó: Jászkisér ÖTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.