Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi
Forrás: karcag tv

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

Itt még a négylábúak sincsenek biztonságban, ugyanis valaki ételmaradékot tesz ki az állatoknak, amibe hol szegeket, hol gombostűket helyez, de van, hogy patkányméreggel szórja be azt. A lakók tudják, hogy ezeket a borzalmakat ki követi el. Egy idős szomszédjuk, aki valószínűleg mentális beteg. Sokan félnek is tőle.

Ezen a szolnoki lakótelepen egy idős asszony teszi pokollá a lakók életét, borzasztó cselekedeteivel. Éjszakánként üzeneteket hagy, beragasztózza a zárakat és ételmaradékot önt az ajtókra. De a családokkal élő négylábúak sincsenek biztonságban. Gyakran előfordul, hogy szeg kerül az ételükbe.

Ignácz Istvánné
-Reggelre mindig oda van rakva a kaja. Mindegy, hogy milyen étel, rá van kenve a garázsajtóra. Akkor teli van szurkálva gombostűvel, meg patkányméreggel az ennivaló. De szinte minden reggel így van. És amúgy meg félünk tőle, mert félelemben tart minket is. Egy magányos öregasszony vagyok, és félek tőle, de ez a szomszédasszony még jobban fél tőle, mint én.

: Ez a hölgy 14 éve lakik itt. Riporterünknek elmondta, egyszerűen nem tudnak megbékélni azzal, hogy így viselkedik egy lakótársuk. Kötözködik mindenkivel és mindenkit szíd. Állítólag azért nem szereti főként a fekete macskákat, mert szerinte balszerencsét hozott a lakótelepre és emiatt halt meg a fia.

Jákob Mihályné
-A cicákat eteti Marika, és ő ezt nem bírja elviselni, mert kirakja a mérget, patkánymérget, májat gombostűvel teleszórja, utána mindenfele. Úgyhogy ilyen problémák vannak. Marika mindenkit figyelmeztet, meg mink is, hogy ne engedjünk oda kutyát, macskát, hanem arra menjünk inkább a Zagyva-partra.

A hölgy tovább meséli a gyötrelmeiket.

Jákob Mihályné
-A kulcsokat pillanatragasztóval bekente a postaládákat a Marikáit és az Icukáét is. Meg a pincében van egy tárólója és ott is brutális és ocsmány szavakat kiír. Ide is amiket rajzol a garázsajtókra az felháborító.

Ez az idős hölgy, aki szintén itt él, arra panaszkodott, mióta meghalt a férje nagyon fél. Ez a környezet, ami itt tapasztalható a lépcsőházban és a lakótelepen pedig még jobban felerősíti a félelmeit.

Csontos Gyuláné
-Sajnos beteg emberről van szó. Bennünket is zavar és félelemben tart. Egyedül élünk, férjeink meghaltak.

Amióta ideköltözött a borzalmas hölgy, teljesen megváltozott az életük. Pokollá teszi azt.

Csontos Gyuláné
-Nem is tudom magának elmondani mert egy borzalmas hölgy. Komolyan mondom olyan jó volt addig amíg nem jött ide hozzánk.

Az itt élők nagyon reménykednek, hogy hamarosan megoldódik helyzetük és visszatérhet minden a régi kerékvágásba. Úgy tudjuk, a rendőrség is nyomoz az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 20:29, csütörtök | Helyi

Teltházas lakossági fórum Karcagon

A Robert Fico elleni merénylet is arra világít rá, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni...

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

ÜLÉSEZETT A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Megtartotta munkaterv szerinti ülését a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.

2024. Május 16. 13:00, csütörtök | Helyi

A VÁDLOTT SZERINT EGY IDEGEN TETTE

Egy rejtélyes idegent emleget a karcagi gyilkosság vádlottja. Azt mondja, nem ő követte el a gyilkosságot, hanem egy ismeretlen személy.

2024. Május 16. 11:00, csütörtök | Helyi

ELBALLAGTAK A „VARRÓSOK”

Elballagtak a Karcagi Szakképzési Centrum, Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjai.