Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: karcag tv

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

A Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégiumban tartott esten Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlési elnöke köszöntötte a jelenlévőket.

-Ez az est egy igazi ünnep, alkalom arra, hogy köszöntsük a karcagi egészségügyi dolgozókat. Mindannyian lelkiismeretesen és szakadatlanul végzik a munkájukat, aminek köszönhetően biztonságban és egészségben élhetjük az életünket. Most van egy kis idejük megállni, és hátrahagyva a dolgos mindennapokat önfeledten eltölteni egy kellemes estét. Köszönjük nekik, hogy vannak nekünk, hogy értünk dolgoznak!


A köszöntő után térségünk és városunk országgyűlési képviselője, F. Kovács Sándor kiemelte, mindig is presztízs volt a kórházban dolgozni.

-Mindig is presztízs volt ott dolgozni. Mindenki tudta, hogy ez nem Kátai Gábor Kórház, hanem a kórház, mely ma is térségünk meghatározó pontja. Kívánom, hogy ezt a presztízst, amit a karcagi kórház jelent, őrizzük meg, mert büszkék vagyunk önökre, az itt dolgozókra,,


Nagyné László Erzsébet főigazgató mindenkinek megköszönte, hogy jelenlétével megtiszteli az estet. Dr. Fazekas Gábor Gyula, a Kátai Gábor Alapítvány kuratóriumi elnöke is köszönetét fejezte ki, akik hozzájárultak az est megrendezéséhez. Mint mondta, eszközfejlesztésre fordítják a bál bevételét.

Szepesi Tibor Karcag Város polgármestere pohárköszöntőjében kiemelte, legnagyobb kincsünk az egészségünk! Ehhez járul hozzá az alapítvány az önök támogatásán keresztül.
- A bálnak két célja is van: egyrészt hogy a dolgozók munkáját segítsék a bevételből megvalósuló eszközfejlesztésekkel, másrészt pedig az, hogy azok, akik a kórházba kerülnek, a modern műszerek segítségével mihamarabb meg tudjanak gyógyulni.

A hagyományokhoz híven a jótékonysági est műsorát idén is a kórház dolgozói adták elő. A MediSong Kórus több műfajban is megmutatta tehetségét. A műsorban fellépett a Sürgősségi Betegellátó Osztályis.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

dén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.